Schlager und Donau

2009.11.19. 12:13

Persze szar volt mindkettő, gagyi zenék, idétlen műsorvezetők meg úgy egyáltalán ostoba mainstream rádiók. Oké. Azt sem tudjuk, hogy mi jön utána, ez is nyilvánvaló. De akkor is simogató érzés, hogy meg tud bukni egy-egy ilyen szarmonstrum. Kicsit visszaadja az alaphitet, hogy ami szar az elbukik, ami jó, az megmarad, only the strong survive. Jó, nem a szarsága miatt tűnik el, de akkor is eltűnik! Ez a lényeg. Az hogy ne érezd magad polcon, hanem igenis folyamatosan küzdeni kelljen azért, hogy megmaradhass a piacon. Pofon Mutyiországnak (bármennyire béna is ez a szó vagy kifejezés vagy mi).

Az meg, hogy 3-4 milliós hallgatottság, egyenesen nevetséges. Ismer valaki bárkit aki részt vett hallgatottság mérésben? (nyugdíjas, HTB, munkanélküli pedagógus nem ér!) Meg, hogy mindenki ezt hallgatja reggel a kocsiban. Aham, jóhogy, próbálj meg vidéken rádiót hallgatni: MR, két kereskedelmi, 1 vagy 2 helyi adó, csá. Arról nem is beszélve, hogy az emberek meg birkák: odateszed, megeszik. Dehogy ők szerették. Sajnálom tényleg, de annyira azért nem aggódok, hogy vajon az újakat is szeretni fogják-e.

A műsorvezetőkről meg ne beszéljünk, nézzük meg őket fél év múlva, hogy megérte-e sírni.

Nem voltak jók, nem kár értük.


Szerző: rozsdash

Szólj hozzá!

Címkék: média

A bejegyzés trackback címe:

https://deadzone.blog.hu/api/trackback/id/tr271536478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása